top of page

Beteendeutredning

En beteendeutredning hos Hundharmoni består av tre fysiska träffar a`60 min (första träffen 90 min). Vid första träffen ses vi tillsammans med hunden för konsultation och vi startar arbetet med att hitta orsaken till problemet. Ni tränar själva i 3-4 veckor på det vi kommit fram till vid träff ett. Mailsupport ingår under tiden. 


Jag gör sedan en analys och en individanpassad träningsplan, som introduceras vid träff två. Ni tränar ytterligare 3-4 veckor och vid träff tre ses vi för uppföljning och utvärdering.

Att lösa sin hunds stress, ångest, ilska eller rädsla kan vara krävande och ni kommer att behöva tid och energi till detta. Det finns inga snabba, enkla lösningar, utan det handlar om en psykologisk process, där hunden ska gå igenom en känslomässig förändring. 
ibland kan det behövas fortsatt hjälp och handledning efter avslutning och utvärdering, för att nå hållbara, långsiktiga resultat. 
Då kan ni vid behov boka återbesök per timme tills ni känner att ni har tillräckligt med verktyg i verktygslådan för att fortsätta processen på egen hand. 

För att se priser för kursen, klicka på knappen nedan eller gå in på Boka online och klicka sedan på Läs mer.

bottom of page