top of page

Tjänster

Hundharmoni erbjuder hundkurser, privatträning, personspår, beteendeutredningar, friskvårdsträning samt aktivering för din hund. På våra kurser jobbar vi i små grupper så att alla får den tid de behöver få att nå bästa resultat. Vår träning sker genom belöningsbaserad träning och du får kunskap och redskap för ett gott liv tillsammans med din hund.

Parkour

Hundkurser

Hundharmoni erbjuder valpkurser, unghund/slyngel, personspår, aktiveringskurser samt friskvårdsträning. Kurserna hålls mestadels vid Tuna gamla affären 1 strax utanför Stallarholmen.

Privatträning

Privatträning

Önskar du enskild träning med fullt fokus på dig och din hund?

Då erbjuder Hundharmoni privatträning som ett bra alternativ. Då är du själv med och skräddarsyr din träningsplan efter era förutsättningar och behov.

Skogsagility

Beteendeutredning

Har din hund oönskade beteenden?

Då kan Hundharmoni hjälpa till att göra en utredning, analys och träninsplan. Här arbetar vi med hundens liv i helhet och fokuserar på orsaksbehandling före symptombehandling för att komma till botten med problemet.

Bokning av kurser

För att boka kurser, privatträning eller beteendeutredning. Gå in på fliken boka online eller klicka på knappen nedan.

Påbörjade kurser betalas ej tillbaka. Bindande anmälan.
 

GDPR
När du anmäler dig till Hundharmonis tjänster godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter på det sätt vi behöver för att utföra det uppdrag du bett oss om. Allt behandlas enligt GDPR

bottom of page